Семінар-практикум

2018-02-09

/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (1).JPG

8 лютого 2018 року на базі нашого навчального закладу відбувся районний семінар-практикум для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури на тему: «Формування комунікативної компетентності учнів засобами технології критичного мислення у процесі вивчення української мови та літератури, зарубіжної літератури».

Учасники відвідали урок розвитку зв’язного мовлення з української літератури у 7 класі «Намалюю диво словом! (за повістю М. Стельмаха «Гуси-лебеді летять»)», на якому познайомилися з досвідом роботи вчителя української мови та літератури Адаменко О.І. з формування навичок побудови зв’язних висловлювань у жанрі есе, асоціативного етюду, каліграми.

Методист РМК Климович Т.К. познайомила присутніх із педагогічними та методичними новаціями у вивченні української мови та літератури, зарубіжної літератури ( за електронним журналом «Філологічний олімп»).

Члени районного методичного об’єднання переглянули літературну композицію «Україна у творчості зарубіжних письменників», яку підготували учні закладу під керівництвом вчителя української мови та літератури Зубченко О.В. Школярі виразно читали спогади письменників зарубіжжя про Україну та красу її природи, декламували вірші, уривки з творів О. Пушкіна , А. Міцкевича, М. Гоголя, інсценізували уривок із повісті М. Гоголя «Ніч перед Різдвом», виконали танок із рушниками.

Наостанок гості відвідали Пам’ятник жертвам трагедії на хуторі імені Тельмана у с. Нове Життя та набралися сил та енергії від ботанічної пам’ятки місцевого значення «Дуб-Володар».

/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (2).JPG/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (3).JPG/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (4).JPG/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (5).JPG/Files/images/lyutiy_2018/Семінар (6).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi